מתכון: מרק כרובית

כמות ל 4 אנשים

זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 30 דקות. סה"כ 40 דקות. רמה – קל: 2

cauliflowerמצרכי בסיס:

  • 1 כרובית בינונית
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות מרק פטריות

אופן ההכנה:

מפרידים את הכרובית לתפרחות בעזרת סכין וזורקים את החלק הקשה והסיבי של השורש והעלים הירוקים.

ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את תפרחות הכרובית וממלאים מים בגובה 3/4 ביחס לתפרחות.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה לעוד 30 דקות.

לאחר שמוודאים שהכרובית רכה. מערבבים בבלנדר רגיל או בבלנדר יד. מוסיפים אבקת פטריות, מלח ופלפל לפי הטעם.

כדי להוסיף עוד טעם אפשר לאכול את המרק עם קרוטונים.

שיהיה בתיאבון וספרו איך יצא לכם כאן בתגובות.

לא לשכוח לאכול עם חיוך ושמחה בלב.

באהבה רבה

    אז מה בא לך להכין היום

    כמות ל 4 אנשים זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 30 דקות. סה"כ 40 דקות. רמה - קל: 2 מצרכי בסיס: 1 כרובית בינונית מלח לפי הטעם פלפל לפי הטעם 30 גרם חמאה 2 כפות מרק פטריות אופן ההכנה: מפרידים את הכרובית לתפרחות בעזרת סכין וזורקים את החלק הקשה והסיבי של השורש והעלים הירוקים. ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את תפרחות הכרובית וממלאים מים בגובה 3/4 ביחס לתפרחות. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה לעוד 30 דקות. לאחר שמוודאים שהכרובית רכה. מערבבים בבלנדר רגיל או בבלנדר יד. מוסיפים אבקת פטריות, מלח ופלפל לפי הטעם. כדי להוסיף עוד טעם…

    Review Overview

    User Rating: 4.9 ( 2 votes)

    About Refael Adari

    השאר תגובה

    %d בלוגרים אהבו את זה: