כמות ל 4 אנשים
זמן הכנה 10 דקות, זמן בישול 1 שעה ו 40 דקות. סה"כ 1 שעה ו 50 דקות
רמה – בינוני קל: 4
- 6 רגלי עוף או4 כרעיים (עם העור ונקיים כמובן משערות)
- 6 בצלים בינוניים חתוכים לפרוסות (טבעות)
- 4 כפות שמן זית
- 8 שיני שום
- 3/4 כפית מלח
- 1/2 כפית כרכום
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה (לא חובה – ואני אישית לא שם)
אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לטבעות ומכניסים לקערה. שופכים לקערה את השמן ,התבלינים ,שיני השום רגלי העוף ומערבבים עד שהרוטב נספג בבצל ובעוף. מעבירים לתבנית בגודל מתאים ומסדרים כך שרגלי העוף יהיו מעל לבצל. מכניסים למשך שעתיים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות. מידי פעם במהלך החימום יש להפוך את חלקי העוף כדי שלא ישרפו.
שיהיה בתיאבון וספרו איך יצא לכם כאן בתגובות.
לא לשכוח לאכול עם חיוך ושמחה בלב.
רפאל
Review Overview
דרגו אותי אל תהיו קשים
Summary : מתכון: עוף עם בצל