כמות ל 6 אנשים
זמן הכנה 7 דקות, זמן טיגון 8 דקות. סה"כ 15 דקות
רמה – קל: 2
- 8 פרוסות חזה עוף
- פרורי לחם
- קמח
- שומשום
- 3 כפות צילי מתוק
- 2 ביצים
- 1 כפית גדושה של פפריקה
- 1/3 כפית כרכום
- שמן לטיגון
- מלח
אופן ההכנה:
- לצלחת שטוחה שופכים את הקמח ומקמחים את פרוסות העוף.
- בצלחת עמוקה נפרדת מערבבים: 2 ביצים, 3 כפות צ'ילי מתוק, 1/3 כפית כרכום, כפית גדושה של פפריקה וקורט מלח.
- בצלחת נוספת מערבבים פירורי לחם, מעט שומשום וקורט מלח.
- למחבת בינונית שופכים שמן בנדיבות לטיגון השניצלים.
- את פרוסות העוף המקומחות טובלים בתערובת הביצה ולאחר מכן מצפים בתערובת הפירורים (סעיף 3).
- מטגנים על אש קטנה כשהשמן כבר חם במשך דקה בדיוק לכל צד.
- ועכשיו הגיע הזמן לטרוף.
שיהיה בתיאבון וספרו איך יצא לכם כאן בתגובות.
לא לשכוח לאכול עם חיוך ושמחה בלב.
ממש טעים