מתכון: שניצל עוף בציפוי פריך

כמות ל 6 אנשים

זמן הכנה 7 דקות, זמן טיגון 8 דקות. סה"כ 15 דקות

רמה –  קל: 2

schnitzelמצרכי בסיס:

  • 8 פרוסות חזה עוף
  • פרורי לחם
  • קמח
  • שומשום
  • 3 כפות צילי מתוק
  • 2 ביצים
  • 1 כפית גדושה של פפריקה
  • 1/3 כפית כרכום
  • שמן לטיגון
  • מלח

אופן ההכנה:

  1. לצלחת שטוחה שופכים את הקמח ומקמחים את פרוסות העוף.
  2. בצלחת עמוקה נפרדת מערבבים:  2 ביצים, 3 כפות צ'ילי מתוק, 1/3 כפית כרכום, כפית גדושה של פפריקה וקורט מלח.
  3. בצלחת נוספת מערבבים פירורי לחם, מעט שומשום וקורט מלח.
  4. למחבת בינונית שופכים שמן בנדיבות לטיגון השניצלים.
  5. את פרוסות העוף המקומחות טובלים בתערובת הביצה ולאחר מכן מצפים בתערובת הפירורים (סעיף 3).
  6. מטגנים על אש קטנה כשהשמן כבר חם במשך דקה בדיוק לכל צד.
  7. ועכשיו הגיע הזמן לטרוף.

שיהיה בתיאבון וספרו איך יצא לכם כאן בתגובות.

לא לשכוח לאכול עם חיוך ושמחה בלב.

    אז מה בא לך להכין היום

    כמות ל 6 אנשים זמן הכנה 7 דקות, זמן טיגון 8 דקות. סה"כ 15 דקות רמה -  קל: 2 מצרכי בסיס: 8 פרוסות חזה עוף פרורי לחם קמח שומשום 3 כפות צילי מתוק 2 ביצים 1 כפית גדושה של פפריקה 1/3 כפית כרכום שמן לטיגון מלח אופן ההכנה: לצלחת שטוחה שופכים את הקמח ומקמחים את פרוסות העוף. בצלחת עמוקה נפרדת מערבבים:  2 ביצים, 3 כפות צ'ילי מתוק, 1/3 כפית כרכום, כפית גדושה של פפריקה וקורט מלח. בצלחת נוספת מערבבים פירורי לחם, מעט שומשום וקורט מלח. למחבת בינונית שופכים שמן בנדיבות לטיגון השניצלים. את פרוסות העוף המקומחות טובלים בתערובת הביצה ולאחר…

    Review Overview

    User Rating: 4.73 ( 3 votes)

    About Refael Adari

    One comment

    1. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

      ממש טעים

    השאר תגובה

    %d בלוגרים אהבו את זה: