כמות ל 15 אנשים
זמן הכנה 30 דקות. סה"כ 30 דקות אך יש להמתין עד שכדורי השוקולד יתקשו במקרר. רמה – בינוני קל: 3
- 1 חבילת מרגרינה
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות קקאו
- 100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
- מעט תמצית רום
- מעט תמצית וניל
- 2 ביצים
- 40 ביסקוויטים מפוררים
- לקישוט קוקוס טחון או סוכריות צבעוניות קטנות.
אופן ההכנה:
ממיסים בסיר: מרגרינה, סוכר, שוקולד, קקאו, רום, וניל וביצים.
מבשלים ומערבבים עד ליצירת קרם חלק מבריק ואחיד.
שופכים על פירורי הבסקוויטים ומערבבים טוב.
שמים במקרר לחצי שעה – שעה להתקשות.
מוציאים מהמקרר ובעזרת כף אוספים כמות קטנה מהתערובת ומכדררים לכדורים בגודל אחיד.
שופכים לצלחת את הקוקוס או הסוכריות וטובלים את הכדורים.
מניחים אחד ליד השני במגש או קופסא שטוחה. רצוי לשמור על כדורי השוקולד המוכנים במקרר ולפני ההגשה להוציא.
- ליצירתיים, אפשר לצפות באבקת קקאו או כל מה שהדמיון מציע לכם.
שיהיה בתיאבון וספרו איך יצא לכם כאן בתגובות.
לא לשכוח לאכול עם חיוך ושמחה בלב.
באהבה רבה
רפאל