מתכון: קרוטונים למרק

כמות ל 3 אנשים

זמן הכנה 5 דקות, זמן אפיה 10 דקות. סה"כ 15 דקות  רמה – קל: 2

croutonsמצרכי בסיס:

  • 5 פרוסות לחם לבן או שחור חתוכות לקוביות קטנות.
  • 1 כפית שטוחה של פפריקה.
  • 1/2 כפית חוויאג'
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 שום כתוש
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

לפני שמתחילים יש לכוון את התנור לחום של 200 מעלות (לא גריל רק חימום).

להכניס את לקערה את השמן, הפפריקה, החוויאג', השום הכתוש, קורט מלח ולערבב עד לקבלת רוטב הומוגני. מוסיפים לקערה את קוביות הלחם ומערבבים כך שכל הרוטב ייספג בכל קוביות הלחם בצורה אחידה. מעבירים את קוביות הלחם לתבנית מתכת (בהכנת קרוטונים אני בדרך כלל לא משתמש בנייר אפיה, אני אוהב את המגע הישיר והקצת שרוף עם המתכת של התבנית). ומכניסים לתנור למשך 8 – 10 דקות.

הערה: לכל אחד יש תנור שונה לכן וודאו שהקרוטונים לא נשרפים. אני ממליץ לבדוק ולטעום מהדקה השמינית.

יש אפשרות להוסיף גם פטרוזיליה קצוצה דק לרוטב. במקרה ושדרגתם את המתכון ברכיבים נוספים, עדכנו כאן בתגובות וספרו איך יצא.

לא לשכוח לאכול עם חיוך ושמחה בלב.

אם יש לכם קרוטונים וחסר לכם מרקים אתם מוזמנים לצפות בדף מתכוני המרקים

    אז מה בא לך להכין היום

    כמות ל 3 אנשים זמן הכנה 5 דקות, זמן אפיה 10 דקות. סה"כ 15 דקות  רמה - קל: 2 מצרכי בסיס: 5 פרוסות לחם לבן או שחור חתוכות לקוביות קטנות. 1 כפית שטוחה של פפריקה. 1/2 כפית חוויאג' 4 כפות שמן זית 1 שום כתוש קורט מלח אופן ההכנה: לפני שמתחילים יש לכוון את התנור לחום של 200 מעלות (לא גריל רק חימום). להכניס את לקערה את השמן, הפפריקה, החוויאג', השום הכתוש, קורט מלח ולערבב עד לקבלת רוטב הומוגני. מוסיפים לקערה את קוביות הלחם ומערבבים כך שכל הרוטב ייספג בכל קוביות הלחם בצורה אחידה. מעבירים את קוביות הלחם לתבנית מתכת…

    Review Overview

    User Rating: 4.9 ( 1 votes)

    About Refael Adari

    השאר תגובה

    %d בלוגרים אהבו את זה: